Donatii


Plaţi online prin euplatesc.ro
Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

Persoane fizice: programul 3.5%

Persoanele fizice pot redirectiona 3.5% din impozitul pe profit de la stat catre o organizatie neguvernamentala la alegere. Aceasta facilitate este prevazuta in art. 57 alin. (2)-(4) si in art. 84 alin. (2)-(3) din Codul fiscal.

Pentru a sprijini Asociatia Salvati Bucurestiul:
– daca ati obtinut in anul 2019 numai venituri din salarii trebuie sa completati in formularul 230 doar casutele marcate cu x: date personale, data, semnatura.
– daca ati obtinut in anul 2019 (si) venituri din alte surse (drepturi de autor, cabinet individual, PFA, cedarea folosintei bunurilor, etc.), in Declarația unica pe care trebuie sa o depuneti la Administratia Financiara, completati sectiunea 6 ca in formularul 230.

Va rugam urmariti site-ul ANAF pentru noi variante de formulare: toate formularele ANAF

Formularele completate trebuie depuse la Administratia Financiara de care apartineti pana la data de 30 iunie 2020.

Pentru detalii, ne puteți contacta la adresa de email contact@salvatibucurestiul.ro.